Logo Casa Maria

Logo Casa Maria

dinsdag 18 september 2012

Kappersbordenproject


Laat een origineel kappersbord maken van je eigen gezicht of dat van een vriend geschilderd door een straatschilder in Ghana! Ken je ze? Die oude met de handbeschilderde kappersborden uit Afrika? In de jaren tachtig werden ze veel geschilderd door straatschilders uit Ghana, zoals ook filmposters en reclameborden. Veel van hen zijn werkeloos geworden, met name door de digitalisering. Bab’s Art is één van die schilders, nu maakt hij onder andere voor Casa Maria kappersborden op bestelling. 
 
Hoe werkt het?
Je levert digitaal een paar duidelijke foto’s bij ons aan (voor- en zijaanzicht) en kiest een kapsel uit één van onze voorbeeldkapsels, zit het gewenste kapsel er niet bij kan je natuurlijk ook zelf een voorbeeldkapsel aanleveren.
Dit in combinatie met de creatieve inbreng van onze schilder Babs in Kumasi geeft een uniek bord als resultaat.
Voorbeelden van mannenkapsels: 


  
Houd rekening met een levertijd van 6 tot 8 weken, de kappersborden worden op canvas geschiderd en na aankomst door ons op een houten ondergrond gespannen. 
Voorbeelden:
Wil je meer voorbeelden zien of meer informatie? Kijk op www.kappersborden.nl of vraag er na in de winkel of mail naar info@casamariabreda.nl