Logo Casa Maria

Logo Casa Maria

zondag 19 juni 2016

Fijne Vaderdag!







Deze geweldige bbq's komen uit India en zijn gemaakt van recycled plaatwerk. Met een roostertje is het een eenvoudige bbq maar je kan er ook een pan op laten pruttelen.
Supercool en werkt fantastisch!

zaterdag 18 juni 2016

Vaderdagtip!

We hebben leuke nieuwe boeken van Uitgeverij Snor! Het Vadersboek biedt geestige eerste hulp  bij het vaderschap. En Make your own leert je met tips en tricks zelf worst te maken, bier te brouwen, wol te spinnen en veel meer! Originele vaderdagkadootjes!

woensdag 8 juni 2016

Caramba! Zomerkortingen op de plastic vloerkleden........!

We luiden de zomer in en geven
9, 10 en 11 juni
20 % korting op al onze Indiase plastic vloerkleden! 
 we hebben heel veel verschillende maten en kleuren op voorraad! 
Wees erbij! en kom een zomers vloerkleed scoren. Ideaal voor in je tuin, op de camping, het balcon, of op het strand, en ook binnen zijn ze practisch voor bv de badkamer of kinderkamer....


woensdag 1 juni 2016

Gerecyclede flip flops

In Mali drijven de flip-flop teenslippers als bootjes langs de oever van de Niger en spoelen aan tussen het riet. De vrouwen van de Bozo, een vissersvolk, snijden deze verloren en afgedankte teenslippers in kleine stukjes en smelten ze langzaam boven het altijd brandende houtvuur voor hun hut. Zo draaien zij fantastische sieraden van dit afval!
van trash to treasure.........
Inmiddels leven al heel wat families van de opbrengst van deze flip-floparmbanden.
deze vrolijke bonte gestreepte armbandjes nu ook weer bij Casa Maria. Een superleuk kadootje!  Draag ze om zo het verhaal van de vissersvrouwen uit Mali over te dragen....

 z